Η Β.ΕΞΑ.Μ. αποτελεί ένα απο τα πιο σημαντικά μηχανουργεία της ελληνικής βιοτεχνίας επεξεργασίας μετάλλου. Ιδρύθηκε από  τον Στέργιο  Μπούτα  και  εδρέυει στο Περιστέρι.

Εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιούμαστε με αξιοπιστία και συνέπεια στο χώρο της κατασκευής ποιοτικών μεταλλικών εξαρτημάτων. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η ικανότητα να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία, οι πρωτότυπες ιδέες, η άμεση και φιλικη εξυπηρέτηση, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Προτεραιότητα και στόχος μας, είναι η διατήρηση της σταθερής ποιότητας, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η επιστράτευση των γνώσεων μας για την εξεύρεση των ιδανικότερων λύσεων και εφαρμογών της κάθε κατασκευής.

Σήμερα η βιοτεχνία μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της παραγωγής που αφορούν κάθε κλίμακα επιχείρησης, χάρη στο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό της. το μηχανουργείο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες επεξεργασίας κατασκευής εφαρμογών σε CNC φρέζες, τόρνους τριών αξόνων και τεσσάρων αξόνων, REVOLVER μακράς τόρνευσης, καθώς και CNC μακράς τόρνευσης έξι αξόνων. Επίσης διαθέτουμε και όλων των τύπων συμβατικά μηχανήματα ( πρέσες, τόρνους).

Αναλαμβάνουμε σχεδίαση και παραγωγή μηχανολογικών εξαρτημάτων και εφαρμογών υψηλών προδιαγραφών, ανάλογα με κάθε απαίτηση. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό, με πολυετή πείρα στο χώρο που εγγυάται ακρίβεια και ποιότητα σε κάθε μέρος της κατασκευής.

Με στόχο τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και παράλληλες προσπάθειες προσαρμογής στις νέες απαιτήσεις και προδιαγραφές των μηχανολογικών εφαρμογών, προσφέρουμε στην αγορά την τελειότητα του ολοκληρωμένου τελικού προϊόντος.

Βρισκόμαστε στη διαθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.